woensdag 9 december 2009

Traktaties voor kinderfeestje en AU door mijn vinger geborduurd!

 Als iets snel moet en je niet goed oppast gaat het mis. Gisteravond met het borduren van de engeltjes heb ik even door mijn vinger geborduurd. Ik wilde het 2e stofje wat gladstrijken en kwam toch te dicht bij de naald. Gelukkig net langs mijn nagel, en gelukkig brak de naald meteen. Desondanks doet het best zeer, ook nu nog. Je krijgt toch een flinke mep van dat ding zeg!
A 
Vanmiddag gaan we het kinderfeestje van Merel vieren. We gaan bowlen met 7 meisjes en 1 jongen. Omdat ik het eeuwige snoepzakje niet zo leuk vind, en er altijd snoep inzit die ze niet lusten, heb ik het dit jaar anders gedaan. Voor de dames een Engel uit de serie Himmelsboten en voor Tim een uiltje van Sima.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Judith,
  je engeltjes zijn mooi geworden,
  daar zal het grut wel blij mee zijn,
  en je vingers in het vervolg niet zo dicht bij de naald houden,
  liefs ma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, dat klinkt heel eng Judith! Door je vinger naaien. Gelukkig viel het een klein beetje mee achteraf. Wat een ontzettend leuke tractaties maakte je zeg! Complimenten hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om iets leuks te maken ipv een snoepzakje. Ik vind ze prachtig geworden. Ik denk dat de kinders er heel erg blij mee zullen zijn.

  Beterschap met je pijnlijke vinger!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Auauw, kan me voorstellen dat dat flink pijn doet! Maar je tractaties zijn wel supermooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sukkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  maar het ziet er leuk uit.Meike vindt hem fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeiiiiii! dommie.... de stof moet je naaien! niet je vinger hoor! doet het nog zeer? ziet er wel pijnlijk uit joh! dat je nog foto's hebt gemaakt is wel stoer.... toen ik me eens lelijk in de vinger knipte in plaats van het draadje door te knippen en ik die losse flap zag.... boen k.o! hahaha, jij bent stoerder!
  engeltjes zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...