woensdag 29 september 2010

Aan het prutsen

Ik wil een tekst op slabbers en doekjes borduren, maar hoe krijg ik dit nu goed onder elkaar geborduurd? Het is de bedoeling dat Princess gecentreerd onder het woord Little komt te staan.
De letters komen uit een van de alfabetten van mijn Brother borduurmachine. Maar volgens mij is het niet mogelijk om 2 regels onder elkaar te zetten, of toch wel? Wie kan mij wat tips geven?

5 opmerkingen:

 1. Hee,nu lees ik je 'probleempje'.Kun je niet verschillende regels onder elkaar zetten op jou machine??Gewoon eerst een woord bijv.Little,deze opslaan en op de goede plaats zetten. Dan weer terug naar toevoegen gaan..dan princess invoeren...opslaan en weer op de juiste plaats zetten...en zo kun je maar door gaan.Tot je ruimte het toelaat.Hoop dat je het bergijpt,omschrijven is best lastig.suc 6 en anders mail je maar.groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Judith,

  Heb je ook PE-design ?

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe dat in een borduurprogramma op mijn computer, zo kan je ook een plaatje en tekst samenvoegen tot 1 patroon. PE design is heel duur, helaas, dus dat heb ik nog niet aangeschaft.Je kunt van verschillende borduurprogramma's proefversies downloaden zodat je kunt uitzoeken wat fijn werkt voor jou. Ik heb zelf een heel goed gratis programma waar ik erg tevreden over ben. Er gaat wel heeeeeeeeel veeeeeel tijd inzitten omdat het zo verslavend is...........

  succes

  XO Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas kan je niet helpen.
  Leuk dat je mee doet aan mijn give-away!
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...