zondag 27 februari 2011

kinderarbeid??
Noah heeft een nieuwe hobby! Stofzuigen! Handig hoor zo'n klein hulpje.

10 opmerkingen:

 1. Haha, daar vallen de vrouwen voor. Mannen die graag stofzuigen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jong geleerd is oud gedaan, toch... Wat is hij lekker bezig.

  De kinders hebben mij, niet geheel vrijwillig, geholpen. Hoewel Bridget de trap wel heel graag wilde "schoonmaken". Lees: met een nat doekje spelen... en de gang wilde ze wel moppen. Lees: met zo'n natte stok heen en weer zwiepen, dat leek haar wel wat... Het is alleen zo jammer dat als ze groter zijn ze de lol er niet meer in zien.... ik ook niet trouwens.... hahahaha!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, dat soort arbeid hadden wij hier vanochtend ook, maar het enthousiasme bij zoonlief was van korte duur. ;-) (ik vind het zo wel schoon genoeg mem)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, daar heb je een punt. Gevalletje kinderarbeid...... offe valt het onder de categorie Jong geleerd is oud gedaan? Ik ga denk ik toch voor dat laatste.
  Hartelijks,
  Makkie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve schat morgenvroeg bij tante Nanne? De stofzuiger zal ik vast klaar zetten. Drinken we daarna gezellig samen wat.

  Groetjes tante Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk toch, als ze willen meehelpen. Geniet ervan nu ze het nog willen doen. Mijn zoon van 7 houdt van dweilen! Hij vindt het zalig om de trap en de gang te mogen doen. Joepieee. Lang leve de Kinderarbeid ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik de foto's zo zie komt het liedje van Queen in mijn op. Hij ziet er zo schattig uit. En ze zeggen altijd jong geleerd is..... :-) groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ! Hij kan vast beter op de onmogelijke plekjes komen (lees onder de bank enzo). Kinderarbeid of niet, lekker laten stofzuigen, kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.
  Mannen en hun apparaten ....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh, wie fein.
  ob er wohl auch mal bei mir sauber machen mag:O)

  liebe grüße karin

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...