woensdag 16 maart 2011

2 rokjesNa alle drukte voor de Women Only, heb ik de afgelopen week eerst maar eens alles goed opgeruimd, de patronen uitgezocht en weer netjes bij elkaar gezet in de mappen. Alle stoffen in bakken gestopt en de hele bende verbannen naar de zolder. Het is nu ook de bedoeling dat daar een groot werkblad geplaatst wordt en dat de zolder dan ook eindelijk goed en netjes afgewerkt wordt. (er zit nog geen laagje verf op de muren...) Verder ook Merels zomerkleding eens doorgepast en echt bijna alles is te klein. Dus stoffen besteld voor broeken, rokken en jurken. Eerst een roze rokje gemaakt met overslagje en Matroeschka's. Shirt erbij van de Hema (lang en korte mouw) met een applicatie van Applicatie en Zo.
En dan het blauwe rokje. Deze had ik al eerder gemaakt, maar mevrouwtje vond het niet mooi. Dus verkocht. En je raad het al, toen vond ze het ineens wel leuk en wilde ze het zelf toch wel hebben. Dus passen en meten met de restjes die nog over waren. En voila, het paste precies.


6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk setje is dat geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke rokjes heb je gemaakt. En wat een bak, rokje gemaakt, dame vindt het niet leuk, verkocht, dametje spijt, en nog een keertje gemaakt... Gelukkig had je de stofjes nog!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!
  Heb jij even geluk dat je aan een nieuwe garderobe kunt beginnen! Stel dat alles nog zou passen, dan had je niks meer voor Merel te naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi wat je allemaal weer maakte.Ha ha dat zal je altijd zien,heb je het verkocht willlen ze het toch,gelukkig kon je het nog oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit zeg !! En wat herkenbaar zo een besluiteloos meisje, ik heb er hier ook zo eentje ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke setjes! Kan me voorstellen dat je dochter beetje spijt had, haha. Gelukkig heeft ze zo'n handige moeder die snel weer een nieuwe kon maken ;). Gr. Renate

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...