vrijdag 29 april 2011

ABC 118Voor Merel een ABC 118 gemaakt. Na goed meten gekozen voor maat 140 en die zelfs nog zo'n 5 cm verlengd. De jurk is af en Merel heeft gepast......de jurk past precies maar staat echt voor geen meter! Ze vind er zelf ook niets aan. Helaas, maar hier moeten we maar iemand anders blij mee maken. De jurk gaat op Marktplaats.

8 opmerkingen:

 1. Oh gelukkig toch nog iemand die op het eerste gezicht iets leuks maakt, wat achteraf niet staat bij het kind. Hier nl. nog 1. Het is wel zonde van de uurtjes. maar goed, als je het goed kan verkopen!
  Ik vind hem er overigens wel leuk uitzien.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer zeg het ziet er zo op de pop zo mooi uit.
  Het blijft soms moeilijk inschatten.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oo dat is nou jammer.De jurk ziet er juist ontzettend mooi uit!Al moet ik wel zeggen dat ik dat 1 van de weinige nadelen van zelfmaakmode vind.In de winkel pas je het erst en nu is het af voor er gepast kan worden.Maar er is vast een liefhebber voor,groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is jammer en ook het lastige van zelf kleding maken. Hij is idd wel erg mooi geworden. Is het het model of de stof die hem niet mooi maakt voor haar?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Wolfje. Het is het model wat niet bij haar past. De stof vind ze prachtig en staat ook goed bij haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer, Juul!
  Je kunt hem vast goed verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer zeg! Maar er is vast een liefhebber voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer... ik vind 'm ook erg leuk. Mocht je het patroon nog hebben en willen verkopen (of ruilen tegen een ander patroon), dan hoor ik het graag! Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...