zondag 19 juni 2011

Vakantie in Frankrijk

Gisteren zijn we terug gekomen van een heerlijke week vakantie in Frankrijk. We hadden een stacaravan gehuurd op Camping le Chene Gris in Pommeuse, vlakbij Parijs en Disney. Het weer was op een enkel buitje na supergoed, de kinderen hebben veel gezwommen en gespeeld.  En natuurlijk hebben we ook nog wat uitstapjes gemaakt.


Als je maar 20 km van Disneyland zit moet je daar natuurlijk wel naartoe! Helaas was het heel erg druk, wachttijden van wel 40 minuten. Maar we hebben een hele gezellige dag gehad.


Tegenover de camping ligt het station, en ben je in 45 minuten in Parijs. Voor Noah was het zijn eerste treinreis en hij wilde toch zo graag met de Metro. De treinreis vond hij schitterend, de Metro toch wel eng in eerste instantie, maar na zijn eerste ritje onder de grond vond hij ook dat geweldig.

Helaas zit de vakantie er weer op. Vandaag tussen de vaderdagbezoekjes door snel de was wegwerken, want morgen moet er weer gewerkt worden.

4 opmerkingen:

 1. amai, wat moet dat zalig geweest zijn.
  Om jaloers van te worden. Wil al 2 jaar met het vriendje naar Parijs, hopelijk kom het er snel van. (ben er al 3x geweest, precies wat verliefd geworden op een prachtstad)

  Groetjes
  Eline DM*

  ps: kom zeker ook bij mij langs, en geef dan zeker feedback op mijn nieuwste foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk deze bekende plaatjes! Vorig jaar waren wij ook hier in de buurt. En met een jaarabonnement voor Disney kom ik daar regelmatig. Vaak is het daar inderdaad erg druk, vooral in de weekenden en de vakanties.
  Zo te lezen hebben jullie ook heel erg genoten.
  Groeten, Nienke (die ook net terug is van vakantie...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He buuf dat ziet er gezellig uit, kom je me morgen alles vertellen bij een lekker kopje koffie?

  greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben elkaar dus net gemist! Leuk dat jullie het zo naar je zin hebben gehad. En beter weer als dat ik afgelopen weekend heb gehad!
  Liefs Michaja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...