zondag 25 september 2011

Leren fietsen??
Als je al 4 jaar bent en naar de basisschool gaat, dan wordt het ook tijd dat je leert fietsen zonder zijwieltjes. Maar Noah heeft daar nog niet veel zin in. Op zijn loopfiets kan hij de raarste capriolen  uithalen en is zijn evenwicht geen probleem, maar fietsen....zodra we hem loslaten dan is het mis.
(op de foto mijn knoopjurk)

10 opmerkingen:

 1. Je gaat zien, opeens gaat hij zomaar vertrokken zijn, zonder dat je het door hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooo, bij Bridget duurde het ook ik wéét niet hoe lang. Ze had zoiets van "Ik kan toch lopen en steppen?" Waarom moet ik dan fietsen leren, maar toen ze eenmaal de lol er van in zag (voor mij was het gelijk een soort van conditietraining...) ging het snel en nu fietst ze héél graag!!... dus... eh.... volhouden!

  Je knoopjurk staat je super!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och zo ging het bij ons ook! Emma vond fietsen reuze interessant maar als we haar loslieten gilde ze de hele buurt bij elkaar. Maar toen ze het echt graag wilde leren, reed ze zo bij ons weg! Het komt wel goed als hij ziet dat veel klasgenootjes zonder zijwieltjes rijden.
  Groetjes Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooo wat worden ze dan snel groot he? helemaal als ze naar de basisschool gaan vind ik.
  Mike wilde ook niet leren fietsen, waarom zou ik mama, je wordt er zooo moe van.. ;-)
  Hij heeft het laat geleerd en nog steeds zit hij liever achterop ;-)

  de jurk staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om nu een gezicht bij je blog te hebben! De knoopjurk staat je leuk enne zoals de rest ook al zei, er komt een moment dat hij ineens wegfietst en dan moet je zelf flink doortrappen om hem nog bij te houden!

  Ik heb je net getagd, zie mijn blog voor info en de reden...

  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ik vond het best goed gaan, hij heeft het zo onder de knie.
  En anders moet ie maar bij mij achter op de fiets, heb de ribbetjes dik genoeg om vast te houden;))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. komt vanzelf hoor, echt waar!!! De ene dag lukt het nog helemaaaaal niet en de volgende dag fietsen ze ineens weg. Maar ze moeten het ook even durven natuurlijk, en dat is best eng.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Gerlinde, jaja Noah is dol op tietjes eh...ribbetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha, lekker goed voor je conditie! kinderen zijn net waterballonnen, hoe harder je drukt, hoe harder de druk terug. Bij Yvan hebben we het losgelaten en toen kwam hij er zelf mee omdat zijn vriendjes allemaal op de fiets naar school kwamen, wilde hij daar niet voor onder doen. Toen was hij echt gemotiveerd en was het in een middag klaar. Ik ben gewoon vergeten mee te rennen ;) ohhh... slechte mama he ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is niet de enige, Judith. De kleinste van ons kon zonder zijwieltje op een 12 inch behoorlijk fietsen. Ander fietsje gekocht, 16 inch, en toen wilde ze niet meer. De fiets heeft een jaar in de schuur gestaan en af en toe proberen was voor haar 10 meter heen en 10 meter terug.
  Sinds 2 weken kan ze nu goed fietsen en hebben we afgelopen zaterdag een 20 inch fiets gekocht. Ze heeft nu een nieuwe hobby: FIETSEN.
  Karen wordt over ruime 2 maanden 6 jaar, dus er is nog hoop voor Noah.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...