maandag 13 februari 2012

Mareen nummer heel veel


Wat maak je van een lap tricot die je ooit eens in een opwelling hebt gekocht?
Steeds weer kwam ik deze paarse Stenzo tricot tegen in mijn kast. Ooit eens gekocht in de opruiming, bij de Stoffenkraam, samen met en hele stapel andere lapjes. De katoenen en rib versie van deze stof had ik ook. Die heb ik een tijd terug alweer verkocht want ik wist niet wat ik ermee moest. Ik vind het printje zo druk! 
Een paar weken terug dit tricootje maar meegenomen naar de markt om er een effen paarse tricot bij te kopen. Dat was er natuurlijk niet. Dus een fuchsia gekocht. Dezelfde kleur als het bloemetje. Daarna de handel weer weggelegd, en gister zag ik het weer liggen. Nu of nooit dacht ik toen!
Eerst de panden van Mareen geknipt in paars, toen de mouwen fuchsia. Bleek ik een halve meter te hebben gekocht, en daar passen geen hele mouwen uit in maat 140. Dan maar paarse boorden. Vanochtend borduurtjes gezocht en gemaakt. Ondertussen het shirt zover in elkaar gezet. Borduurtjes erop genaaid en Voila! Weer een Mareen klaar. Valt mezelf niet eens tegen nu het klaar is. En Merel heeft er weer een shirt bij.

1 opmerking:

  1. Ik vind hem leuk! Maar dat heb je inderdaad wel eens met stoffen dat je zo koopt en later denkt wat moet ik er toch van maken, haha, herkenbaar dus....

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...