vrijdag 23 mei 2014

We pakken de draad weer op! Het begint weer te kriebelen.

De laatste tijd druk bezig geweest met kadootjes en leuke opdrachtjes. Tussendoor ook nog wat voor mezelf gemaakt, en even geoefend met de nieuwe cover.
Ook de Silhouette Cameo maar eens weer tevoorschijn gehaald.


Kleine eendjes, helemaal gemaakt met de borduurmachine. Zo lief! En zo'n leuk kraamkadootje!Namen gesneden uit flockfolieMet de Silhouette Cameo voor het eerst een tekstbord gemaakt. Leuk om te doen, maar het pellen van het vinyl was echt een drama!
De glazen potjes zijn gebruikt voor een kinderfeestje. Gevuld met kleurige M&M'sGeborduurde gastendoekjes, zomaar enen probeersel. Misschien leuk als juffenkadootje voor het einde van het schooljaar?


Kleine opdrachtjes.


Kadootjes!!Eindelijk mijn eigen PTT tas afgemaakt. Alleen nu is de schouderband zoek. (niet zo raar, tas ligt al wel een jaar in een doos...)


Met rits!


En 2 binnenvakjes.


Geoefend met de cover. Ik geloof dat ik er wel vriendjes mee kan worden. Het is even oefenen om goed recht te sturen en uit te vinden wat nu het mooist is. Over het biesje stikken, of toch op het pand, en naar welke kant vouw je de naad.......Het bloemetjestopje was probeersel nr 1, de streep nr 2. Er volgen er denk ik nog wel een paar.....


5 opmerkingen:

 1. Leuk om weer wat van je te zien! Die eendjes zijn echt leukerds. Lekker oefenen met je cover een heerlijke machine.Ik zou niet meer zonder kunnen. En je hemdjes zien er heel mooi uit. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eendjes zijn echt super leuk om cadeau te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk die eendjes!
  Hemdjes zijn ook mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...