woensdag 9 december 2015

Goede voornemens

Ik heb het me al vaker voorgenomen, maar het kwam er weer niet van. Het laatste blogbericht is alweer veel te lang geleden.
Afgelopen weekend heb ik alle blogs die ik volg eens nagekeken, en het blijkt dat er al een flink aantal blogs niet meer bestaan. Best wel jammer, vond het altijd heerlijk om met een kopje koffie even alle blogjes langs te lopen en lezen.
Dus ik neem mezelf voor om nog eens een poging te doen om mijn blog nieuw leven in te blazen, en wat meer op de andere blogjes te kijken en te reageren.
Hier is heel veel gebeurd in de laatste 2 jaren, een echtscheiding, 2 verhuizingen, een nieuwe liefde, een drukke baan, opgroeiende kinderen, en nog veel meer perikelen. Maar nog steeds vind ik rust en ontspanning in mijn hobby.
Van deze hobby ook een beetje mijn werk gemaakt. In mei van dit jaar een KvK nummer aangevraagd, en stukje bij beetje proberen om van mijn hobby mijn werk te maken. Dat begint nu gezellig te lopen, maar in combinatie met mijn baan is het soms erg druk!
De laatste tijd ben ik erg druk geweest met de Cameo, veel teksten gesneden en geplakt. Erg leuk om te doen, maar mijn grootste liefde ligt toch in het maken van kleding en andere dingen van stof.
Dit is wat ik deze week gemaakt heb. Vanaf nu wil ik proberen om in ieder geval elke week een blogje te plaatsen.


2 shirts bedrukt voor een jongedame.


Een kadootje voor een kleine man.


Bezit met kleine toilettasjes.


Na de laatste verhuizing komen er veel tasjes boven water. In dit tasje een gedeeltelijk geknipte tas, inclusief patroon. Maar helaas staat de naam niet op het patroon, en tot nu toe heb ik geen idee.......


2 opmerkingen:

  1. Gezellig hoor dat je weer gaat bloggen, ik volg je ook op fb dus zag af en toe wel wat leuks verschijnen ;-) Succes met de tas en het uitvinden welk patroon het was :-) Groetjes, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom terug! Super dat je weer gaat bloggen,ik vind het ook zo jammer dat het zich steeds meer op FB af speelt.Maar wat een tropen jaren zeg...pfff ik hoop dat het leven je inmiddels weer toelacht! Leuk zeg je werk maken van je hobby,dat gaat vast lukken. Succes en Groet Arjo

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...