dinsdag 20 september 2016

Restantenverkoop Herbert Textiel

En ondanks dat ik mezelf had voorgenomen wat vaker te schrijven hier, is er al bijna weer een maand voorbij.
Afgelopen zaterdag was er weer een restantenverkoop bij Herbert Textiel in Duitsland, hier vlak over de grens.
Ik was in maart ook al eens geweest en toen was het duwen en trekken, en vooral heel lang wachten bij de kassa. (1 uur en 10 minuten!!) Dus ik had een beetje twijfels om te gaan, maar het kriebelde toch om te gaan, en mijn zus wilde toch ook wel eens kijken of er nog iets leuks was. Dus samen op naar Alstätte.
Netjes stonden we om 9.50 uur voor de poort. En er stonden tot mijn verbazing maar een stuk of 30 mensen! Dus toen om 10 uur de poort open ging was er voor iederen ruimte genoeg om lekker tussen de coupons te zoeken. Samen hadden we al snel een Ikea tas vol stoffen. We hebben eerst op ons gemak door de bakken gerommeld en gewoon alles in de tas gestopt wat ons leuk leek. Daarna hebben we de inhoud van de tas eens aan een grondige inspectie onderworpen en alles weer teruggelegd waarvan we toch niet zeker waren (of die we ondertussen driedubbel in de tas hadden gestopt)


Toen op naar de kassa, waar we hooguit een paar minuutjes moesten wachten. Daar de stof opgemeten. Mijn buit 13.5 meter, die van mijn zus 11 meter.
En zo waren we netjes om 12 uur weer thuis!


Stapeltje boordjes


Stapeltje katoentjes


stapeltje tricot


De hele buit.

En nu zit ik op de pakketbezorger te wachten. Die komt tussen 14.00 en 18.00. Als ik op zolder zit (mijn hobbyhok) hoor ik niet altijd de bel, dus zit ik nu braaf aan de keukentafel te wachten.
Ik wacht op mijn pakje van Alles für Selbermacher. Ik heb mezelf getrakteerd op een heel mooi stofje!
Ondertussen prijs ik wat artikelen voor de markthal. Gisteravond heb ik al prijskaartjes geprint en gesneden met de cameo, en vanochtend maatlabels en een label met L J (liefs Judith) om op en in de rokjes te strijken.1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...