zondag 10 september 2017

Weer in het normale ritme

De vakanties zijn weer voorbij, de kinderen gaan weer naar school, en ik weer naar mijn werk.
Ook wel lekker om weer gewoon in het normale ritme te zitten.

Tussen werk en afspraken door heb ik nog wat zitten knutselen.
Mijn kast puilt uit van de restjes stof. Zowel tricot als katoen. Het plan is om daar in de komende weken iets van weg te werken en op te ruimen.
Een eerste poging om een boxershort te maken uit een restje tricot. Tot zover lijkt het aardig goed. Morgen maar even het elastiek erop zetten en de pijpjes zomen. En dan kijken of het past!2 kleine harembroekjes genaaid van restjes. Maar dat schiet qua stofverbruik niet echt op. Wel heel schattig, en snel genaaid. Leuk om kado te geven met een bijpassend haarbandje, slabbetje of een shirtje met opdruk?


Voor mijn moeder een Twents Weerbericht gemaakt om kado te geven aan haar vriendin.

Naast heel veel restjes stof heb ik ook een schoenendoos vol restjes vinyl en flex. Deze week maar eens begonnen met het verwerken van de restjes vinyl. Beetje passen en meten en zo allerlei eenvoudige figuurtjes gesneden. Leuk om weg te geven, of te plakken met wat jongere kinderen.De komende week nog wat bestellingen maken en kijken of er nog tijd is om wat restjes weg te werken. Ook ligt er nog een prachtige zomersweat voor mezelf te wachten. 
Zoonlief is ook flink gegroeid, dus ik denk dat ik me wel kan uitleven op nieuwe sweaters en shirts voor hem. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...