zondag 21 januari 2018

Haken en kringloop

Op een blog zag ik het leuke konijn van Stip&Haak voorbij komen. Haken kan ik wel, maar niet zo lang achter elkaar, want dat vinden mijn handen en polsen niet fijn. Meestal houd ik het een aantal dagen vol, en stop er dan weer mee.
Dit konijn vond ik zo schattig, en het is wel fijn om 's avonds iets om handen te hebben als ik op de bank zit.
Dus patroon besteld, bolletje katoen uit de kast gezocht, en toch maar weer proberen. Tot nu toe gaat het goed, en het lijkt ook nog steeds op een konijn.....Ondertussen ben ik al weer ietsje verder. Beide oren zijn af, en nu ben ik bezig om de voorpoten te haken.

Zo nu en dan een bezoekje brengen aan de kringloop vind ik heel gezellig. Even bij de boeken snuffelen en kijken voor een leuke vaas of krukje om opnieuw te bekleden.
Deze keer viel mijn oog op een babyborn. Een jongetje. En dat voor 1.50. Helaas had de jongeman geen kleertjes aan, dus deze week maar vast 2 rompers en een broekje genaaid. Toch weer een heel gepriegel die kleine kleertjes. Maar wel leuk!
Voor Feline mocht ik nog een shirtje bedrukken.
Zo zijn we weer lekker bezig en kom ik langzaam weer een beetje in een ritme. Na weken veel uren werken is het toch wel vreemd om nu weer helemaal thuis te zijn.


De komende week gaan we maar eens beginnen om de zolder op te ruimen. Het huishouden weer bij te werken en te starten met en cursus excel.

2 opmerkingen:

  1. Goed bezig en dat kringloopkoopje had ik ook niet laten liggen :-) Leuk garen gebruik je!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...