zaterdag 13 januari 2018

Nieuw jaar, nieuwe kansen?

Ondanks alle goede voornemens vorig jaar, is het me niet gelukt om mijn blog bij te houden.
Zal ik het dit jaar dan nog een keer proberen? Of zal ik er maar mee stoppen? Het valt me toch wel op dat er steeds minder blogs overblijven. Instagram en Facebook is blijkbaar meer in trek dan bloggen.

Voor mij is 2018 weer een nieuwe uitdaging. Na vorig jaar juli begonnen te zijn met een nieuwe baan, is dit nu weer voorbij. De boekwinkel waar ik heb gewerkt heeft vandaag zijn deuren gesloten, en dat betekend voor mij, en mijn collegae, geen baan meer.
Dat wordt dus weer op zoek naar een nieuwe baan, en misschien wel weer eindeloos solliciteren. Misschien omscholen? Eerst maar eens goed nadenken wat ik wil en kan. Na al die jaren detailhandel heb ik het eigenlijk ook wel gehad met koopavonden en zaterdagen werken.
Volgende week start ik met een cursus Excel. En verder ga ik even bijkomen van de drukte van de afgelopen weken.
In de afgelopen tijd heb ik in mijn spaarzame vrije uurtjes nog 3 jurkjes gemaakt uit couponnen die nog altijd in de kast lagen. 1 jurkje maat 128, de andere 2 zijn maat 116.
Ze zijn te koop, dus heb je interesse, dan mail me maar.

Maat 116


Maat 116


maat 128


Ook heb ik een tijdje terug nog 4 leeskussens gemaakt in verschillende vrolijke kleurtjes.
4 opmerkingen:

 1. Blijf maar bloggen hoor;-) Ik zie graag je creaties voorbij komen! Deze zijn ook weer erg leuk. Succes met vinden van een nieuwe baan of uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dat je toch weer blogt...
  Mooie jurkjes gemaakt,helaas geen klein meisje meer!
  vrolijke kussens gemaakt.
  Sukses met een nieuwe baan zoeken.
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van je baan zeg. Hopelijk komt er iets passends op je pad. Voor nu maar even de kast leeg naaien! Mooie jurkjes. En je kussens zijn leuk zeg. En handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijven bloggen hoor, er stoppen er veel te veel. JE maakt altijd leuke dingen. Deze jurkjes en kussens zien er ook leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...