dinsdag 6 november 2018

Mijn machines weer terug.

De onderhoudsbeurt heeft mijn lockmachine echt goed gedaan. Het werkt allemaal weer heerlijk soepel. Ook de borduurmachine had een klein mankementje wat weer verholpen is.

En nu is het echt tijd om de zolder eens op te ruimen. Hier staan 4 ladenkasten met daarin mijn stoffen, fournituren en andere hobby dingen, en het is een vreselijke chaos. Ik heb in de laatste jaren zoveel stoffen verzameld dat ik zelf wel een winkel kan gaan beginnen. Eigenlijk zou ik er een deel van weg moeten doen, maar vind dat zo zonde.

Tussendoor nog 2 kleine jurkjes genaaid, en verder gewerkt aan mijn vest. Helaas is de rits die ik kocht toch te kort, dus die moet ik woensdag eerst ruilen voordat ik verder kan
2 coupons uit de kast gehaald om een trui voor mezelf te maken. En nu die in elkaar zit valt me op dat er een witte streep op het bovenpandje en op een van de mouwen zit......ik wilde er van die dure cuff me boordjes aanzetten, maar daar twijfel ik nu toch nog over.
Voor thuis is de trui prima hoor. Ik zal hem wel dragen.
Ik heb ook nog wat leuke stickers en labels gemaakt, maar daar vergeten foto's van te maken. Een klein shirtje bedrukt, en wat maatlabels gemaakt. En dan zit ik te twijfelen om toch weer een webshop te openen. Alhoewel de meeste bestellingen via Facebook binnen druppelen. Lastig hoor!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt!! Tja, van dat stof verzamelen.... Misschien kunnen we samen een stoffenwinkel beginnen! 😉

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...